Zaštitna lica shields, Maksimalna ukrcaj i udobnost Uživajte vidom visoke razlučivosti,Anti-vrtoglavica, Anti-magla, Antistatički,2 kom Naočale Štit (A)

Zaštitna lica shields, Maksimalna ukrcaj i udobnost Uživajte vidom visoke razlučivosti,Anti-vrtoglavica, Anti-magla, Antistatički,2

HRK 56.91

Dostupnost

[UČINKOVITA ZAŠTITA SIGURNOSTI] : za Višekratnu upotrebu zaštitne štitove za lice,velike površine od obrva do brade zaštita od vanjske agresije,Potpuna zaštita lica od kapi, sline,sprej,ulja i prašine. [CIJELI переносица] : čvrsta konstrukcija mosta je vrlo zgodan za nošenje bez nelagode.podignuta носовая mlaznica osigurava dovoljan razmak između nosa i lica, koja se može udobno nositi kao s рецептурными dioptrijske naočale, tako i bez njih. [ПОЛИКАРБОНАТНАЯ LEĆA] : Prednja LEĆA je napravljena od čiste polikarbonatnim leće.On ima visoku čvrstoću, izdržati pritisak i pad, nije lako deformiraju i suza, a i ima dugi vijek trajanja. [Otporna na visoke ČIŠĆENJE 120°] : Naočale se mogu čistiti na visokoj temperaturi 120°, kako bi se osiguralo stupanj zavjere, i da ih se može ponovno koristiti za zaštitu očiju. [ŠIROKO KORIŠTENJE] : Držite nekoliko takvih zaštitne maske na svojim leđima, kod kuće, na poslu ili u automobilu.Zahvaljujući эргономичному dizajn je naša zaštitna maska je pogodna za većinu ljudi.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima