Zaokretni Kupaonica Ručnik Bar Praonica rublja Sušilica 3-Arm Zidna Vješalica Vješalica za ručnike Držač Ručnika Organizator (Mat crna)

Zaokretni Kupaonica Ručnik Bar Praonica rublja Sušilica 3-Arm Zidna Vješalica Vješalica za ručnike Držač Ručnika Organizator

HRK 56.97

Dostupnost

【Dizajn Space saver】 Ova zaokretni vješalica za ručnike ima 4 okretanja ručice, koje se mogu slobodno rotirati za 180 stupnjeva, da se izbjegne dodir mokrim i suhim ručnikom, osigurava prolaz zraka i sušenje brže.Kraj štapa sprečava pad ručnika. 【Premium Aluminij & Rustproof】 za teške uvjete rada za ručnike je izrađen od visoko-kvalitetne aluminijske metala, koji se razlikuje visoke čvrstoće, otporan je na koroziju i od korozije.Утолщенное temelj i vijci za montažu na zid čine ga više izdržljiva, snažna i izdržljiva. 【Više pohranu】Zaokretni vješalica za ručnike od donjeg kukičanje, da se naviknete na više stvari. 【Mat crna i moderan stil】Mat crna ručnika je pogodan za sve kućne stilova. 【Jednostavna instalacija i nedostatak buke】Ugradnja vijcima ili samoljepivi na raspolaganju, oboje lako.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima