Zelena термопара sonde M6x50mm K termoparovi su termoparovi 0-200 ° c zelena za zaštitu okoliša za kemijsku industriju(2m)

Zelena термопара sonde M6x50mm K termoparovi su termoparovi 0-200 ° c zelena za zaštitu okoliša za kemijsku industriju(2m)

HRK 178.50

Dostupnost

Dođite s противоинтерференционной jednostavna struktura, mala pogreška i dugim vijekom trajanja.Sonda od nehrđajućeg čelika čini mjerenje temperature više brza i osjetljiva.Omotana ljuske od PTFE, koji je otporan na изгибу, koroziju i habanje, kao i trajan.Odgovara za razne tvrtke i institucije kao što su nafta, zaštita vodnih resursa, kemijska industrija, metalurgija, struja, zaštita okoliša, itd.Dolaze s высокоплотным луженым экранирующим sloj učinkovito уменьшающим smetnje vanjskog signala.Značajke : 1. Omotana ljuske od PTFE, koji je otporan na изгибу, koroziju i habanje, kao i долговечна2. Dođite s высокоплотным луженым экранирующим sloj učinkovito уменьшающим smetnje vanjskih сигналов3. Sonda od nehrđajućeg čelika čini mjerenje temperature brže i чувствительным4. Dođite s противоинтерференционной jednostavna struktura, mala pogreška i dugim vijekom trajanja 5. Pogodan za razne tvrtke i institucije, kao što su ulje, voda industrija, kemijska industrija, metalurgija, električne energije, zaštita okoliša i tako Dalje Specifikacija : Tip elementa : термопара K-tip Broj indeksa : KTemperature Raspon mjerenja : 0-200 ° c Materijal sonda : od Nehrđajućeg стальпроб Stil : Vijak type Probe Specifikacija : Prečnik : M6, dužina : cca. 50 mm / 2номер žica : 2номер bakrenih žica, na žici : 7диаметр bakrenih žica, na žici : 0,2 ммДлина linije : pribl. 1 m / 3.3ft2meter / 6.6ft3meter / 9.8 ft Terminal : U-oblika terminal Osnovni princip mjerenja temperature termoparovi : Dvije žice od različitih materijala ili poluvodiča A i U su zavareni zajedno, čine zatvoren krug.Ako postoji temperaturna razlika između dvije točke za pričvršćivanje 1 i 2 provodnika A i situacija generira электродвижущей snage i oblikovanje struje u petlji se zove термоэлектрическим učinak.Termoparovi koriste ovaj efekt za работыприменение : Termoparovi su naširoko koristi u raznim poduzećima i ustanovama, kao što su ulje, voda industrija, kemijska industrija, metalurgija, električne energije, zaštita okoliša i tako Dalje, Kako bi se postigla mjerenje temperature i direktnog kontakta sa mjerljivim objekt Popis paketa : 1 x термопара K-tipa.


Ključne značajke

Item Type:
K-Type Thermocouple
Index Number:
K
Temperature Measurement Range:
0-200℃
Probe Material:
Stainless steel
Probe Style:
Screw type
Probe Specification:
Diameter
Number of Wires:
2
Number of Copper Wires in the Wire:
7
Diameter of Copper Wires in the Wire:
0.2mm
Line Length:
Approx. 1meter / 3.3ft
2meter / 6.6ft :
3meter / 9.8ft :
Terminal:
U-shaped terminal
The Basic Principle of Thermocouple Temperature Measurement:
Two conductors of different materials or semiconductors A and B are welded together to form a closed loop. When there is a temperature difference between the two attachment points 1 and 2 of conductor A and B, the situation of generating electromotive force and forming a current in the loop is called the thermoelectric effect. Thermocouples use this effect to work
Application:
Thermocouples are widely used in various enterprises and institutions such as petroleum, water conservancy, chemical industry, metallurgy, electricity, environmental protection, etc., to achieve temperature measurement and direct contact with the measured object
Package List:
1 x K-Type Thermocouple :

To se sviđa i kupcima