Zamjena stražnjeg stakla CELL4LESS kompatibilan sa iPhone XR, uključujući široki otvor za kameru, ljepilo i alat za brisanje (proizvod crvena)

Zamjena stražnjeg stakla CELL4LESS kompatibilan sa iPhone XR, uključujući široki otvor za kameru, ljepilo i alat za brisanje

HRK 179.97

Dostupnost

????OEM kvaliteta stražnji stakleni poklopac pretinca za baterije široko široki otvor za i Phone XR .Svaka stranka se odvija ručni test, provjeru i odobrenje za uništenje.Zamjena stražnjeg stakla-to je najpovoljniji i najbrži način za povratak u vašem telefonu novi izgled. ????Sve medije kompatibilne s ovim kućištem stražnjeg stakla su idealne za i Phone XR.To je stražnje staklo ne odgovara za i Phone X ili i Phone XS, stoga vas molimo da provjerite vaš broj modela i ime prije naručivanja.Cm. Opis za više savjeta o tome kako pronaći broj modela. ????Ugradnja kvalitetnog stražnjeg stakla OEM je brz i jednostavan za rad, bez obzira što mogu reći drugi.Možete napraviti ovaj projekt svojim rukama uz pomoć nekih osnovnih alata, kao što su toplinska pištolj, alat za uklanjanje i neke zaštitne naočale.Osigurali smo neke osnovne видеоинструкции, ali u svakom elektroničkom popravak - savjetujte se sa stručnjakom. ????All inclusive - pružamo najbolju kvalitetu stražnjeg stakla na tržištu s ljepilom.Postoji skup alata nije potrebno, tako da ne gubite na njih svoj novac.Pružamo alat za uklanjanje, a vi-toplinsku pištolj i zaštitne naočale. ????Zajamčena je kvaliteta proizvoda i usluga!Sve naše stražnja stakla zaštićeni zaštitom od kupnje.Staklo će stići netaknut i savršeno će se uklopiti, ili ćete dobiti puni povrat novca s jednostavnim povratkom.Naš tim za podršku se nalazi u stanju čekanja, ovdje, u SAD-u.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima