2 Pak. Organizator za cipele Iznad Vrata stropni nosač za obuću Zid Skladištenje Velike Mrežasti Džepovi Vješalica Bijela Crna, za Kabinet Pukovnije Spavaća soba (Bijeli-2 pak.)

2 Pak. Organizator za cipele Iznad Vrata stropni nosač za obuću Zid Skladištenje Velike Mrežasti Džepovi Vješalica Bijela

HRK 65.73

Dostupnost

【Veličina】66.14" (L) x 18.89" (W), ako su svi ormari oko vas je gužva, ali još uvijek imate šalove, čarape i odjeća svoju djecu bez odgovarajuće mjesto, onda u potpunosti koristiti viseće organizatori.Svaki džep dovoljno prostrana da se stavi muške cipele 13. veličine ili par ženskih cipela, ormar za spremanje torbe za cipele ne zauzima nikakav prostor, nikakva cipele na podu i nema police za cipele ne zauzimaju prostor na podu, čineći vaš dom više organiziran i uredan. 【Premium materijal】Breathable extra strong non-tkani materialkeeps the structure rigid, clear mesh large pocket allow for easy viewing of the contents within, back door of shoe holder promote airflow through thepockets keeping shoes fresh;keep your shoes dry and fresh; It ' s and durable noteasy to be teared;can be fold very mali za putovanja. 【Univerzalna upotreba】 : To ne samo da nudi zgodan način za pohranu cipela, iza vrata organizator za cipele idealan za spremanje vrste stvari, čarape, donje rublje,kape, igračke, šalove,dječje odjeće, Barbie lutke,pribor i sl. Organizator cipela fitbehind ostava, šupa, kupatilo u hostelu, spavaća soba, dječja soba, dječja soba dijete,kupaonica i tako dalje;Za pohranu vaših kućnih stvari u dobrom stanju;. 【Space saver】Vrata držač za obuću možete koristiti za ormar,vrata, kuhinje, da rješava probleme nereda i površine; Ovaj organizator za cipele za vrata, ne samo za vlade, ali i pogodan za spavaće sobe,kupaonice, kuhinje, idealan je za pohranu stvari u ograničenom prostoru. 【Standardna vrata Fitted】Objesiti itbehind vrata, 3 metala iznad vrata jake metalne kuke dolaze, koje su pogodne za standardna vrata u roku od 1.37"-1.65", također se može koristiti tim kuke ili vijci za objesiti držač cipela vrata na zid;Vješalica za obuću vrata može biti sažeto u jedan manji paket, kada se ne koristi;.Boja : Bijela-2 pakiranja.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima