Nail Art Desk Manikura Table Station Spa Beauty Noktiju Salon Tehničar Equipment with Wheels and Wrist 3-Drawers (Single Side Storage Black With Wheels)

Nail Art Desk Manikura Table Station Spa Beauty Noktiju Salon Tehničar Equipment with Wheels and Wrist 3-Drawers (Single

HRK 329.70

Dostupnost

★UGLAĐEN DIZAJN SALON FURNITURE - jednostavan, klasičan dizajn sa bijelim presvlakama u kombinaciji s modernim i tradicionalnim декорами kao kompliment za bilo koji stil dizajna unutrašnjosti. ★SPACIOUS SAVER - 5 вместительных sandučića spremni za vas pohraniti sve vrste noktiju i педикюрных alata, kao što su lak za nokte, наждачные zajednice i sušilica za nokte. ★DODATNI naslon za ruku - nalazi uklonjivi naslon za ruke bijela.Stanica nokta površine dolazi s ravnim pakiranjem, ali ga je lako sastaviti uz pomoć vodiča za korisnike.Veličina : 47,6"x 18,7"x 32". ★MOBILNI IZLOŽBENA POVRŠINA - Pedikerski stol izrađen s velikim kotačima(kotačima), što ga čini lako za transport po vašem салону. ★SLUČAJ - Ova vrsta profesionalne noktiju stola izrađena je od visoko kvalitetnog guste zajednice i гальванического čeličnog okvira koji je ekološki čist i čvrst u korištenju.Možete ga koristiti za saloni za uljepšavanje, noktiju saloni, noktiju tehničara , spa i sl. Veličina : Jednostrana skladištenje crne boje s kotačima.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima