abitku Kompatibilan sa Google Pixel 5a Case, Tanki gel Silikon Guma futrola (sa postavom od mikrovlakana) Puni telo šok-dokaz Dizajn za Google Pixel 5a 5G 6.34 inča (Karanfil ljubičasta)

abitku Kompatibilan sa Google Pixel 5a Case, Tanki gel Silikon Guma futrola (sa postavom od mikrovlakana) Puni telo šok-dokaz

HRK 35.97

Dostupnost

【Je idealan za Google Pixel 5a】Savršen za vaše Pixel 5a 6.34" 2021 izdavanja(s remenom užad povući).Precizno izrezani i osjetljiva odgovarajući gumbi čine svi priključci i tipke više na raspolaganju, a također omogućuju vam da lako staviti i ukloniti ga. 【Pixel 5a slim case】Ovaj jednostavan i fleksibilan torbica pixel 5 A je izrađen od visoko-kvalitetne silikonskim gelom, siguran i ekološki prihvatljiv, super mekana, izdržljiva i стойкого na žuti s vremenom. 【Torbica za Google pixel 5a】Mekana silikonska torbica pixel 5 A ima 360° unutarnji jastuk od mikrovlakana, otporan na udarce i ogrebotine na korištenje.Povišena ruba kućišta kamere i zaslona može se učinkovito osigurava dnevnu zaštitu za vaš telefon od udaraca i jakih udara straga i sa strane. 【Premium potpuna zaštita za tijelo】Dizajniran je s poda podigao rubom od 1 mm i obloge od mikrovlakana, koji može zaštititi vaš ekran, kameru i stražnji dio telefona od ogrebotina.đonovi,zaštita od otisaka prstiju,zaštita od ogrebotina. 【Godinu dana garancije na povrat ili zamjenu, ako je bilo problema s kvalitetom】 Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni našim obnovljenim kućištem pixel 5 A, samo nas kontaktirajte, i mi ćemo se pobrinuti o svim pitanjima koja se odnose na kvalitetu, zamjenu ili povrat novca.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima