Mega Racer Crystal Diamond Registarskih Oznaka Okvir - Premium 650 kom. Crnci Rhinestones Tri Reda, 2 Rupe Od Nehrđajućeg Čelika, 1 kom.

Mega Racer Crystal Diamond Registarskih Oznaka Okvir - Premium 650 kom. Crnci Rhinestones Tri Reda, 2 Rupe Od Nehrđajućeg

HRK 135.90

Dostupnost

????High-end dijamant gorski kristal - pomak od jednostavnih i dosadna do блестящему i блестящему.Ovi prozirni kristali će se sjaji tako živo, da će privući pažnju drugih vozača u blizini.Dolazi s dodatnim kristala, ako želite više sjaja. ????Siguran i izdržljiv pogon, ne дребезжит zbog naše guste konstrukcije dvorca.Otporno na vremenske uvjete i vodootporan materijal pruža izdržljivost u svim vremenskim uvjetima.Izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, što vam daje iskustvo vožnje bez hrđe. ????Nema prepreka-neke države zabranjuju bilo prepreka mjeseca, godine ili stanja vozila, koja je izdala svoj tanjur.Naš okvir registarske pločice crystal vještački dijamant ne pokriva mjesec, država ili godinu dana.Budite pametni i izbjegavajte tih problema. ????Jedan-veličina-odgovara za većinu - pogodno za većinu standardnih registarske pločice SAD-a i Kanade.Standardne veličine ploča čine 6 cm 12 cm.Naša slatko okvir registarske pločice sa šljokicama iznosi 6,3 inča na 12,4 cm, što vam daje više nego dovoljno prostora da stane na mjestu. ????Idealan je za Nju - Ne znate što pokloniti svom prijatelju, porodicu ili voljenu jedan?Naš okvir registarske pločice za žene zasigurno će izazvati osmijeh na licu.Idealan za nadogradnju joj automobila u prekrasnom blještavo automobil.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima