Kalolary Srce Nokte, Naljepnice Naljepnice, 3D Valentinovo Samoljepljive Naljepnice Za Nokte Lasersko Srce Nokte, Naljepnice za Žene i Djevojčice Valentine Ukrašavanje Noktiju(12 Listova )

Kalolary Srce Nokte, Naljepnice Naljepnice, 3D Valentinovo Samoljepljive Naljepnice Za Nokte Lasersko Srce Nokte, Naljepnice

HRK 20.97

Dostupnost

????Sadržaj paketa : Vi ćete dobiti 12 listova laserske srčanih naljepnica za nokte.Napravite svoj vlastiti kreativni dizajn noktiju, nail dizajn, glavne točke i druge elemente dizajna. ????Izvrstan dizajn i bogat izbor : Možete dobiti 12 listova naljepnice za ukrašavanje noktiju.Ovi obrasci se mogu lako stvoriti jedinstven dizajn noktiju, to može učiniti vaše nokte više moderan i profesionalni. ????Samoljepljivi : Ove naljepnice u stilu valentinova su самоклеящимися, jednostavan za rukovanje čak i za učenike nail art, jednostavno očistite i zalijepite ih na svoje nokte. ????Izdržljiv materijal : samoljepljive naljepnice za nokte proizvedeni u trajanju od akrilnog materijala, koji nije toksičan i nema specifičnog mirisa, šljokice u obliku srca ne štete svojim ногтям, dovoljno pouzdani za dugotrajnu upotrebu. ????Široka primjena : Najbolji dar za svoje prijateljice, vaša majka, vaše žene.Naljepnice za nokte su odlični za ukrašavanje vaših noktiju i noktiju na nogama.Idealno za kućnu upotrebu i маникюрного salona.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima