Mocsicka Početkom 2000-ih Pink Pozadina Za fotografiranje Ljubav Srce Rođendan Foto Pozadine 2000-ih Valentinovo Portret Von Foto Štand Rekvizite (7x5ft)

Mocsicka Početkom 2000-ih Pink Pozadina Za fotografiranje Ljubav Srce Rođendan Foto Pozadine 2000-ih Valentinovo Portret

HRK 38.97

Dostupnost

❤【Veličina】7x5ft/210 cm x 150 cm u visinu.Ako želite druge dimenzije, molimo vas pošaljite nam prilagođene poruke. ❤【MATERIJAL】 Ova pozadina početka 2000-ih godina napravljen je od lakih i trajne vinil materijal.Vrlo je pogodan za uređenje vašeg zurke ili u pozadini fotografije. ❤【DA DOBIJETE】1 kom. pozadina bez džepa.Imajte na umu da nosači i držači u opseg isporuke nisu uključeni. ❤【NAŠIROKO KORISTI】Ova pozadina je idealno da se koristi kao portret početka 2000-ih, banner za tortu, banner za foto-studio, dekor zidova ili video.To će svakako biti hit za vaš poseban događaj!. ❤【Ukloniti bore】Tkanina pozadina će biti poslani u presavijeni za udobnost prijevoza.Kada je stigao, na njemu je bilo malo bora.Molimo vas, прогладьте stražnji dio pozadine(ne strani slike) parno glačalo.Прогладьте ga na laganoj vatri, onda je on opet postaje glatka.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima